Alfa Consult ... een team met kennis en ervaring

Ons dynamisch team combineert kennis en ervaring. Sylvie van Hamont, handelsingenieur Solvay (ULB) heeft eveneens een diploma Licentiaat in de Rechten (ULg).Peter Wolters is licentiaat economie (LUC). Als inspecteur bij verschillende verzekeringsmaatschappijen heeft hij een ruime ervaringen in groepsverzekeringen en aanverwandten, hypothecaire leningen en de sociale problematiek van zelfstandigen opgebouwd.


Wij hebben er resoluut voor gekozen om ons te richten naar wat voor de klant belangrijk is: zijn persoon en zijn financiële situatie. Zo is ons concept geboren: Alfa Consult! "Consult" omdat wij in eerste plaats raadgevers zijn, en "Alfa" omdat wij het probleem van de klant globaal bekijken, dus vanaf het begin, maar in de specifieke context van de klant.

Wij bieden oplossingen aan, eerder dan producten te verkopen!

Om meer te weten over dit concept, verwijzen wij u naar een ander deel van deze web-pagina. waar dit uitvoering uit de doeken gedaan wordt.

Onafhankelijkheid voeren wij hoog in het vaandel, want dat is uw garantie voor een advies waarbij uw belangen primeren. Als raadgever beschikken wij natuurlijk over de vereiste erkenningen die door de wetgeving opgelegd zijn.

Onze coördinaten:

Sylvie van Hamont Peter Wolters
GSM: +32 486 28 15 11
Fax: +32 11 88 47 47
E-mail: sylvie@alfaconsult.be
GSM: +32 475 61 15 30
Fax: +32 11 88 47 47
E-mail: peter@alfaconsult.beOnze kantoren: (enkel op afspraak)

Brussel Gingelom Oostende
Leopoldstadplein, 9 Hoogstraat, 14 Koningsstraat, 1
Residentie Manhattan