Wat is onze filosofie?

In onze bedrijfsfilosofie staan een aantal uitgangspunten centraal:

Samenwerking

Zodat een optimaal advies kan geleverd worden
Kwaliteit betekent maatwerk.

Onafhankelijkheid en eerlijkheid in het advies

Waarbij de situatie en de wensen van de klant een vertrekpunt vormen.

Kostenbewustzijn

Want oplossingen moeten betaalbaar zijn.

Samenwerking

In ons kantoor staat samenwerking hoog aangeschreven. Deze samenwerking situeert zich op verschillende vlakken: samenwerking tussen partners onderling om aan ervaringsuitwisseling te doen, samenwerking met “leveranciers” om nieuwe mogelijkheden uit te werken, en samenwerking met u als klant, om zo tot de juite oplossing te komen.

Kwaliteit is Maatwerk

Om maatwerk te kunnen leveren moeten wij ons kunnen inleveren in de specifieke situatie van de klant. Daarbij moeten wij ook altijd de wensen van de klant voor ogen houden. Maatwerk betekent ook kiezen voor soepele producten zodat deze aan uw noden kunnen aangepast worden. Om dit te kunnen hebben wij contacten met veel organisaties. Specifiek voor hypothecaire leningen werken wij met niet minder dan 10 verschillende financiƫle instellingen samen. Daarmede is dan ook de link gelegd naar ons volgend punt.

Onafhankelijk en eerlijk advies

Een eerste punt van onafhankelijkheid is juist deze veelheid van aanbieders. Wij kunnen uit dat grote aanbod voor u de juiste keuze maken. Onafhankelijkheid betekent ook dat wij u kunnen adviseren, rekening houden met de specifieke omstandigheden nu, of voorlopig, niets te ondernemen. Wij hebben dit liever dan dat u zich achteraf bekocht voelt doordat maatregelen genomen werden die onnodig, verkeerd of te duur blijken te zijn.

Kostenbewustzijn

Een goed advies hoeft niet duur te zijn. Daarom werken wij volledig gratis indien u bij ons komt voor een advies in de financiƫle sfeer. Indien wij ten gevolge van een dergelijk advies overgaan tot het opzetten van oplossingen, dan rekenen de banken en verzekeringsmaatschappijen natuurlijk hun normale kosten aan. Het is mogelijk dat wij voor bijzondere adviezen toch een kost aanrekenen, maar dan weet u als klant vooraf waartoe u zich verbindt. Zoiets gebeurt enkel als daar duidelijke afspraken rond gemaakt zijn.

Indien u achteraf positief bent over onze aanpak en de geleverde oplossingen, dan hopen wij dat u dat tegen anderen zegt. Indien dit niet het geval mocht zijn, dan hopen wij dat u dat ons zegt. Alleen op deze wijze kunnen wij eventuele misverstanden uit de wereld helpen. En indien u dat dan ook doet, dan zullen wij niet nalaten u hiervoor te danken.