Ons Aanbod

"Bij Alfa Consult, begrijpen we dat financiële beslissingen impactvol zijn en toegewijde begeleiding vereisen. Daarom bieden we een divers scala aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen."

investeren in je toekomst

Woonkredieten

Of u nu een huis koopt om in te wonen of als een investering, de juiste financiering kan een groot verschil maken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de hypotheek die het beste aansluit bij uw individuele behoeften en doelstellingen. We navigeren door de complexiteit van woonkredieten en bieden oplossingen die passen bij zowel de eerste keer huiskopers als ervaren investeerders die hun vastgoedportefeuille willen uitbouwen. Onze benadering is gericht op het bieden van financieringsoplossingen die uw financiële doelen weerspiegelen en bevorderen.

Veilig en wel

Sparen en Beleggen

Het plannen van uw financiële toekomst kan ontmoedigend zijn, maar u hoeft dit niet alleen te doen. Of u nu een doorgewinterde belegger bent of net begint met sparen, ons team is er om u te ondersteunen. Wij helpen u bij het opstellen van een spaar- of beleggingsplan dat is afgestemd op uw persoonlijke doelen en risicotolerantie.

Meer info

Wij staan u bij

Financiële, Sociale, en Fiscale Begeleiding voor Zelfstandigen

Zelfstandig ondernemerschap brengt unieke uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Daarom bieden we uitgebreide financiële, sociale en fiscale begeleiding specifiek voor zelfstandige ondernemers. Of u nu net begint of al een gevestigd bedrijf heeft, wij kunnen u helpen om uw financiën te optimaliseren met inbegrip van het sociale en fiscale kader. Met onze ondersteuning kunt u zich richten op wat u voor u het belangrijkste is: ondernemen.

Daarmee, bij Alfa Consult bieden we een volledig scala aan ondersteuning die zijn gericht op het begeleiden in uw financiële reis. Onze benadering is persoonlijk en klantgericht, en onze missie is om u de tools en de inzichten aan te reiken om weloverwogen beslissingen te nemen.

Contacteer ons

Onafhankelijkheid primeert

Klassieke Verzekeringen

Het leven zit vol onzekerheden, maar met de juiste verzekering kunt u zich veiliger voelen. Wij helpen u bij het vinden van een verzekeringsoplossing die uw behoeften dekt. Of het nu gaat om levens-, auto-, huis-, gezondheids- of reisverzekeringen, wij bieden oplossingen die u gemoedsrust geven.

In alle aspecten van ons aanbod staat u centraal. Onze benadering is gebaseerd op begrip, empathie en professionaliteit, en we zijn toegewijd aan het leveren van een dienst die u helpt uw financiële doelen te bereiken.

Hierbij is ons motto “Juist verzekeren!”. Verzekeren zou als doel moeten hebben om de financiële gevolgen die u niet kunt dragen van een onzekere toekomstige gebeurtenis op te vangen. Bijvoorbeeld wij hechten meer belang aan een goede verzekering met een hogere vrijstelling dan een mindere verzekering zonder vrijstelling. Mijn probleem is niet de eerste euro, maar de laatste euro.

Je hebt 2 soorten polissen op de markt. Goedkope met logische wijze beperktere uitkeringen of de betere, duurdere. Het is dan waarschijnlijk een goed compromis, om te gaan voor de betere verzekering maar te kiezen voor een betere vrijstelling. Persoonlijk heb ik er niet noodzakelijk een probleem mee als mijn eerste euro niet gedekt wordt, maar wel mijn laatste.

Contacteer ons

Ontmoet Onze Briljante Geesten

Onze experten

Peter Wolters

Bestuurder

Expert in woonkredieten, verzekeringen en financiële begeleiding

Contacteer Peter

Alexander Wolters

Bestuurder

Expert in woonkredieten

Contacteer Alexander

Ivo Achten

Partner

Expert in woonkredieten

Contacteer Ivo

Prepare for takeoff

Op zoek naar zakelijke kansen?