Onze Filosofie

Onze essentie

Onze onafhankelijkheid geeft u de beste keuze

Als onafhankelijke makelaars voor hypotheken en verzekeringen, bevinden we ons in de unieke positie om u een klantgerichte en oplossingsgerichte dienstverlening te bieden. We hebben de vrijheid om vanuit onze eigen overtuiging advies te geven, omdat we ongebonden zijn.

Ons bedrijf wordt gedreven door een sterke toewijding aan transparantie en begeleiding. Wij geloven dat het onze rol is om u niet alleen van dienst te zijn, maar om u ook te begeleiden in uw financiële reis. Onze klantrelaties worden gekenmerkt door open communicatie, oprechte zorg voor uw welzijn, en een inzet voor het verbeteren van uw financiële situatie.

In deze snel veranderende wereld is het onze taak om toekomstgericht te zijn, om de veranderingen in de markt te begrijpen en te anticiperen op hoe deze uw financiële situatie kunnen beïnvloeden. Onze aanpak is proactief en gebaseerd op vooruitdenken, zodat we altijd de beste oplossingen kunnen bieden die passen bij uw unieke behoeften en doelstellingen.

Uw raadgever zijn is onze missie

Boven alles, werken we als uw raadgever. Wij zetten ons in om uw financiële situatie te verbeteren, door middel van persoonlijke aandacht en maatwerk. Ons doel is om de complexiteit van financiële beslissingen weg te nemen, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust vooruit kunt gaan.

Uw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen uw financiële doelen te bereiken.

Contacteer ons

Alfa Consult

Technische statistieken

€250

Milj. lopende kredieten

>2500

gerealiseerde woonkredieten

1

‰ van Belgische hypotheekmarkt

14234

KM tot verste klant
Ontmoet Onze Briljante Geesten

Onze experten

Peter Wolters

Bestuurder

Expert in woonkredieten, verzekeringen en financiële begeleiding

Contacteer Peter

Alexander Wolters

Bestuurder

Expert in woonkredieten

Contacteer Alexander

Ivo Achten

Partner

Expert in woonkredieten

Contacteer Ivo

Prepare for takeoff

Op zoek naar zakelijke kansen?